Foto

"Cinderella Wedding Carriage" kaars

2,00

Foto

"Cinderella Wedding Carriage" kaars

2,00

Over Just add Love

Just add Love is een online winkel voor trouwartikelen die je bruiloft net dat beetje extra geven. Wij verkopen producten zoals ballonnen, ringkussens en bedankjes. Winkel rustig vanuit je eigen stoel, op je eigen tijd naar de leukste artikelen voor je bruiloft. Combineer jouw favoriete producten en creëer zo je eigen thema voor je bruiloft. Heb je even wat minder inspiratie? Just add Love helpt je graag op weg met de vooraf samengestelde thema's.

Prettige prijzen

Een bruiloft is al duur genoeg. Just add Love doet daarom zijn uiterste best om de prijzen van de aangeboden artikelen zo scherp mogelijk te houden voor je. Omdat niet elke portemonee even groot is, zijn bepaalde artikelen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo is er voor elke bruiloft wat wils!

Goede Service

Online winkelen heeft veel voordelen; de prijzen zijn bijvoorbeeld meestal lager dan in de winkel en je kan op je eigen tijd vanuit je huiskamer aankopen doen. Maar het nadeel van online winkelen is dat je de artikelen niet kan zien en vast kan pakken, ook kan je niet terug naar de winkel als er iets mankeert aan de artikelen of je nog vragen hebt. Just add Love wil daarom de bezoekers zo volledig mogelijk informeren over de artikelen. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Met vragen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Ook denken we graag met je mee over artikelen of als je een bestelling bijvoorbeeld sneller nodig hebt dan de aangegeven levertijd.

Vriendelijke website

Om het winkelen zo prettig mogelijk voor je te laten zijn, bieden we je graag een gebruiksvriendelijke en duidelijke webwinkel aan met daarop een groot assortiment aan artikelen. Mocht je toch tijdens je bezoek tegen iets aanlopen waardoor je ervaring minder prettig is dan verwacht, dan horen wij dat graag via een e-mail. Ben je op zoek naar een artikel en bieden we dat niet aan op onze website? Breng ons er gerust van op de hoogte.

Recensies Just add Love

Sinds kort heeft Just add Love ook een pagina waarop je de ervaring van andere bruidsparen kunt lezen met onze webwinkel. Ben je nieuwsgierig naar hun reactie? Neem gauw een kijkje op www.vergelijkjebruiloft.nl. Op het moment staan er nog niet heel veel reacties op. Wij zijn hard aan het werk om dit aantal aan te vullen. Maar daar hebben we jou voor nodig! Wil je ons helpen? We zijn erg blij met elke ervaring en mening. Met deze ervaring gaan we aan de slag om webwinkelen nog beter te maken.